FISKARS Functional Form durva reszelő A FISKARS Functional Form durva reszelő egy praktikus konyhai eszköz, amely tökéletes választás lehet zöldségek, gyümölcsök és kemény sajtok...
FISKARS Functional Form finom reszelő A FISKARS Functional Form finom reszelő tökéletes választás olyan alapanyagok reszeléséhez, melyeknél a finom, szellős állag elérésére...
FISKARS Functional Form zöldségszeletelő A FISKARS Functional Form zöldségszeletelő egy praktikus konyhai eszköz, amely segítségével többféleképpen szeletelhet zöldségeket és...
FISKARS Functional Form sajtvágó (lágy sajtokhoz) A FISKARS Functional Form sajtvágó (lágy sajtokhoz) egy praktikus eszköz kifejezetten lágy és krémes állagú sajtok könnyű kezeléséhez...
FISKARS Functional Form sajtvágó (kemény sajtokhoz) A FISKARS Functional Form sajtvágó (kemény sajtokhoz) egy ergonómikus kialakítású eszköz, kifejezetten kemény sajtok precíz...
A zöldségekhez, gyümölcsökhöz és sajtokhoz is tökéletesen alkalmas Functional Form durva reszelőt ujjvédővel láttuk el a mindig biztonságos és könnyű reszelés érdekében. A Functional...
A zöldségekhez, gyümölcsökhöz és sajtokhoz is tökéletesen alkalmas Functional Form durva reszelőt ujjvédővel láttuk el a mindig biztonságos és könnyű reszelés érdekében. A Functional...
Citromhéjhoz, gyömbérhez és csokoládéhoz is tökéletesen alkalmas Fiskars Functional Form finom reszelőt ujjvédővel szerelték fel a biztonságos és könnyű reszelés érdekében. A Functional...
Citromhéjhoz, gyömbérhez és csokoládéhoz is tökéletesen alkalmas Fiskars Functional Form finom reszelőt ujjvédővel szerelték fel a biztonságos és könnyű reszelés érdekében. A Functional...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.